Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

O διεθνής Τύπος για την Καταλονία: «Ωμή βία» (εικόνες)

Στη βία που ασκήθηκε κατά των Καταλανών ψηφοφόρων από την ισπανική αστυνομία εστιάζουν τα περισσότερα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου για το δημοψήφισμα που κατέληξε με συντριπτική επικράτηση του «ναι» στην ανεξαρτησία με ποσοστό 90%.

Η καταλανική εφημερίδα La Vanguardia χρησιμοποιεί ένα πιο ποδοσφαιρικό όρο για να σχολιάσει όσα συνέβησαν γράφοντας στον τίτλο «κυβέρνηση-καταστολή 1-0» τονίζοντας με τον τρόπο αυτό το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες για να εκφράσουν την επιθυμία τους.

Για «πραξικόπημα» κάνει λόγο από την πλευρά της η γαλλική εφημερίδα Liberation με τους Times να επιλέγουν να σχολιάσουν το διχασμό στην Ισπανία όπως εκφράστηκε με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Για κρίση στην Ευρωπαϊκή Ένωση μιλά η εφημερίδα Telegraph επιλέγοντας να εστιάσει στην επόμενη ημέρα για την Ευρώπη μετά την επικράτηση του «ναι» στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

«Ωμή βία» γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Metro με τον Guardian και τους Finacial Times να επικεντρώνονται στους εκατοντάδες τραυματίες, οι οποίοι σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό φτάνουν τους 844.

 

Tags
Back to top button