Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός «πετάει» πλέον πιο ψηλά: Πήρε ώθηση από τις μηχανές του Soyuz MS-13

Η τροχιά του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού (ISS) ανυψώθηκε χάρη στις μηχανές του διαστημοπλοίου Progress MS-13 cargo ship, όπως ανέφερε σχετικά η Ρωσική Διαστημική Υπηρεσία, Roscosmos.

«Σύμφωνα με το πρόγραμμα πτήσης του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, η τροχιά του ISS ανυψώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου», αναφέρει η σημείωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Roscosmos.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η μανούβρα ανόδου της τροχιάς πραγματοποιήθηκε σε 2 στάδια.

Εκπρόσωπος της Tsniimash, του κύριου ερευνητικού, επιστημονικού ινστιτούτου της Roscosmos, επικεφαλής του ελέγχου πτήσης του ρωσικού τμήματος του ISS, ανέφερε στο Sputnik νωρίτερα πως η τροχιά του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού θα ανέβει κατά 1,8 χλμ, φτάνοντας στα 417,9 χλμ., και θα πραγματοποιηθεί σε 2 στάδια.

Ακόμη, εξήγησε πως η μανούβρα θα επιτρέψει τη δημιουργία ιδανικών βαλιστικών συνθηκών για την προσγείωση του επανδρωμένου διαστημοπλοίου, Soyuz MS-13.

Το ρωσικό διαστημικό σκάφος πρέπει να κατέβει στην περιοχή του Καζακστάν στις 6 Φεβρουαρίου του 2020, με επιβαίνοντες τον Ρώσο κοσμοναύτη, Αλεξάντρ Σκβόρτσοφ, τον Ιταλό αστροναύτη, Λούκα Παρμιτάνο, και την Αμερικανίδα, Κριστίνα Κοχ.

Tags
Back to top button