Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

O Άρης κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την προσπέρασε στη βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τον Άρη, καθώς κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε ματς για την 21 αγωνιστική της Α' Εθνικής. Με αυτή τη νίκη ο Άρης ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας. 

Η μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο 9′ ο Μπρούνο Γκαρσία, με το άστοχο σουτ εντός περιοχής, ήταν η ένδειξη ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν μπει καλά στο παιχνίδι. Η απόδειξη ήρθε στο 29′, όταν ο Άρης, ο οποίος πατούσε καλύτερα ως εκείνο το σημείο, έκανε το 0-1 με την κοντινή προσπάθεια του Ρόουζ μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κεφαλιά του Δεληζήση.

Φάση που ήταν και η τελευταία σημαντική του πρώτου ημιχρόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν ένιωσε καμία απειλή από αυτή του Μανόλο Χιμένεθ. Αυτό, φυσικά, το κατάλαβε και ο Ισπανός προπονητής, με αποτέλεσμα να κάνει τρεις αλλαγές με την έναρξη του β’ μέρους, ενώ δεν άργησε να γίνει και η τέταρτη. Κανένα αποτέλεσμα όμως…

Ο Άρης παρέμενε καλύτερος και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να βάλει το δεύτερο γκολ. Τόσο ο Μπερτόλιο στο 48′ όμως, όσο και ο Ματέο Γκαρσία στο 66′, δεν τελείωσαν σωστά τις φάσεις. Έτσι, η ΑΕΚ παρέμενε ζωντανή και στο 70′ άγγιξε την ισοφάριση με το τρομερό σουτ του Μαχαίρα που κατέληξε στο δοκάρι.

Η μοναδική, ουσιαστικά, καλή στιγμή της Ένωσης, με τον Άρη να αντέχει στην πίεση των τελευταίων λεπτών, να βάζει και δεύτερο γκολ στο 91′ με σουτ εντός περιοχής και να φεύγει από το ΟΑΚΑ με μεγάλη νίκη, η οποία τον στέλνει στη 2η θέση, στο +2 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια (46′ Νταντσένκο), Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες (46′ Μάνταλος), Σιμάνσκι (79′ Τάνκοβιτς), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (59′ Ολιβέιρα), Αλμπάνης (46′ Μαχαίρας).

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα (84′ Κάτσε), Γκάμα (84′ Μπρούνο), Ματέο Γκαρσία (84′ Ματίγια), Μπερτόλιο (74′ Σίλβα), Μαντσίνι (66′ Μάνος).

Tags
Back to top button