Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Αργολίδος Νεκτάριος στον φιλανθρωπικό αγώνα για την Ασπασία (εικόνες)

Στο γήπεδο του Άργους πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από τους άλλους. Ένας αγώνας, ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην Ασπασία, το κορίτσι, το οποίο, χωρίς να το επιλέξει, περνάει τον δικό της Γολγοθά, όταν πριν μερικά χρόνια είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από τον πατέρα της.


Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Ναυπλίου και Άργους με πρωτεργάτες τον Νίκο Καραβίδα και τον Χάρη Σελλή κάλεσαν τους συναδέλφους τους από την ομάδα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης για έναν αγώνα του οποίου όλα τα έσοδα θα δίνονταν στην Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά που χρειάζεται καθημερινά για την φροντίδα της.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα παρακολούθησε και ο Μητροπολίτης Αργολίδος, κ. Νεκτάριος.

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες αλλά δόθηκε επίσης και το ποσό που μαζεύτηκε στην μητέρα της Ασπασίας , η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας.

Tags
Back to top button