Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

NYT: Νέα έρευνα για την προέλευση του κορονοϊού-Ο πρώτος ασθενής ήταν πωλητής σε αγορά της Ουχάν

Στην αποκάλυψη ότι ο πρώτος άνθρωπος που νόσησε από κορωνοϊό ήταν πωλητής στην αγορά της Ουχάν προχώρησαν επιστήμονες, σύμφωνα με τους New York Times, εν μέσω οργίου θεωριών για την προέλευση του κορωνοϊού.

Ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχαν μιλήσει, προ ολίγου καιρού, για γέννηση του ιού από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν. Είχε, μάλιστα, συσταθεί πριν από μήνες ομάδα ειδικών για την προέλευση της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, έκθεση στο περιοδικό ανοίγει νέο πεδίο συζητήσεων.

Κίνα: «Ψευδής» η έρευνα για την προέλευση της πανδημίας


Η νέα ανάλυση ανατρέπει την αρχική πεποίθηση ότι ο ασθενής μηδέν ήταν λογιστής που ζούσε λίγα χιλιόμετρα μακριά από αγορά της Ουχάν. 

Το δημοσίευμα ανοίγει νέο πεδίο συζητήσεων, με τα δύο σενάρια ο κορωνοϊός να ξεκίκινησε είτε από την αγορά της Ουχάν είτε από εργαστήριο να επανέρχονται στο προσκήνιο.

Tags
Back to top button