Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ντ.Τραμπ: «Εύχομαι να βρεθεί η θεραπεία για τον κορωνοϊό έστω και αν βρεθεί σε άλλη χώρα»

Για το αμέσως επόμενο διάστημα, κατά το οποίο οι ΗΠΑ θα «υπομείνουν την κορύφωση της πανδημίας» μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού ο Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τις δυσοίωνες προβλέψεις -βάσει των μοντέλων- για τους Αμερικανούς. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε επίσης ότι βλέπει να «εξομαλύνεται» η καμπύλη των νέων κρουσμάτων μόλυνσης και των θανάτων στη χώρα του. Στη Νέα Υόρκη, την πολιτεία που δοκιμάζεται πιο σκληρά από την πανδημία, ανακοινώθηκε χθες Κυριακή ότι — για πρώτη φορά την τελευταία εβδομάδα — οι θάνατοι μειώθηκαν σε σύγκριση με την προηγουμένη, μολαταύτα άλλοι σχεδόν 600 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους, ενώ εντοπίστηκαν πάνω από 7.300 νέα κρούσματα μόλυνσης.«Ίσως αυτός να είναι καλός οιωνός», είπε ο Τραμπ στους δημοσιογράφους, αναφερόμενος στη μείωση των θανάτων.

«Οι μαχητές σε αυτή τη μάχη της ζωής και θανάτου είναι οι εκπληκτικοί μας γιατροί και το νοσοκομειακό προσωπικό, καθώς και οι εργαζόμενοι στο σύστημα Υγείας, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, προσθέτοντας ότι στην πρώτη γραμμή βρίσκονται και οι αστυνομικοί, οι οποίοι διακινδυνεύουν καθημερινά και δεν τους βλέπουν οι οικογένειές τους.

Ο Ντόναλντ Τραμνπ αναφέρθηκε στην τιτάνια προσπάθεια που διεξάγεται σε όλον τον κόσμο για τη δημιουργία ενός εμβολίου, μιλώντας για πρώτη φορά για διεθνήν συνεργασία, ενώ σαφώς πιο χαμηλών τόνων, μετά τις τραγικές εξελίξεις στις ΗΠΑ και την πλήρη διάψευση των αρχικών του εκτιμήσεων και ιδεών για την εξάπλωση της πανδημίας, ευχήθηκε να βρεθεί μία θεραπεία, ακόμα και αν βρεθεί σε άλλη χώρα.

Ζήτησε, μάλιστα, σε ένα αγωνιώδες μήνυμά του, από τους Αμερικανούς, να προσευχηθούν για τους εργαζόμενους στην παροχή υγείας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «σίγουρος» ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που εισήχθη σε νοσοκομείο χθες Κυριακή όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε εξετάσεις και να περάσει τη νύχτα, θα αναρρώσει μετά τη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», τόνισε ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής των Συντηρητικών.

Tags
Back to top button