Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ντροπή! Το φάουλ της κυβέρνησης κατά της Εκκλησίας

Πριν από λίγο ο έφερε τα πάνω κάτω με τις ανακοινώσεις του για τις εκκλησίες σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί προ ημερών και είχαν ανακοινωθεί για το Άγιο Δωδεκαήμερο.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αναρωτήθηκε προ ημερών

Δυστυχώς η αμέριστη στήριξη από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο, ο γρήγορος εμβολιασμός του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και γενικά η στήριξη από την διοικούσα Εκκλησία πλην ελαχίστων φωνών, όπως του επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αφού πήρε αυτό που ήθελε η κυβέρνηση, τώρα ξανακλείνει τις εκκλησίες για τα Θεοφάνεια!
Στις 15 Δεκεμβρίου : Οι Ιεροί Ναοί θα παραμένουν ανοικτοί για τους πιστούς τόσο για προ­σκυ­νηση και κατ᾿ ι­δίαν προ­σευχή, όσο και για προσέλευση κατά τις κύριες Θείες Λειτουργίες των τριών μεγάλων Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα, Περιτομή του Χριστού, Θεοφάνεια)

Κι ενώ οι Μητροπόλεις έχουν τηρήσει όλα τα συμφωνημένα, οι έλεγχοι είναι αυστηροί σε σημείο που είδαμε μέχρι και ιερέα να διώχνει πιστούς από ναό γιατί δεν φορούσαν μάσκα, η κυβερνητική αυθαιρεσία βάζει για ακόμη μια φορά τρικλοποδιά στην Εκκλησία.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, με βάση τις νέες ανακοινώσεις κλειστές θα μείνουν οι Εκκλησίες από αύριο το πρωί μέχρι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και χωρίς Αγιασμό σε εξωτερικούς χώρους την ημέρα των Θεοφανείων όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Tags
Back to top button