Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν.Τραμπ: «Η Σερβία και το Κόσοβο συμφώνησαν να εξομαλύνουν τους οικονομικούς τους δεσμούς»

O Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα πως η Σερβία και το Κόσοβο συμφώνησαν να εξομαλύνουν τους οικονομικούς τους δεσμούς.

Ο Τραμπ, μιλώντας από το Οβάλ γραφείο, πριν από τη συνάντηση με τους ηγέτες της Σερβίας και του Κοσόβου, δήλωσε ότι η Σερβία δεσμεύτηκε επίσης να μεταφέρει την πρεσβεία της στην Ιερουσαλήμ και ότι το Κόσοβο και το Ισραήλ συμφώνησαν να εξομαλύνουν τους δεσμούς τους και να συνάψουν διπλωματικές σχέσεις.

 

Tags
Back to top button