Άτυχη στιγμή για τη γνωστή ηθοποιό Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου, την ώρα που κατευθυνόταν στη δουλειά της.
Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτηση στο Instagram, οδηγός άλλου οχήματος παραβίασε το stop και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και μεγάλη καθυστέρηση.
«Το stop μάλλον ήταν διακοσμητικό…»
Η ηθοποιός περιέγραψε με χιουμοριστικό αλλά και αιχμηρό τρόπο το περιστατικό, γράφοντας:
«Να σε τρακάρουν γιατί το στοπ μάλλον είναι διακοσμητικό κόκκινο στολίδι ενόψει Χριστουγέννων… να περιμένεις την τροχαία 1 ώρα και άλλη 1 την οδική και μετά ταξί για τη δουλειά».
Η ίδια ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο δεν έκρυψε τη σύγχυσή της για την ταλαιπωρία που υπέστη, φτάνοντας στη δουλειά της δύο ώρες αργότερα.
«Θα προτιμούσα την Οδύσσεια του Οδυσσέα»
Με αυτοσαρκασμό, η Ντόρα Μακρυγιάννη σχολίασε στο τέλος της ανάρτησης:
«Και μετά από όλο αυτό πρέπει να είσαι ανθρώπινος, ευγενικός και κοινωνικά λειτουργικός… Θα προτιμήσω την Οδύσσεια του Οδυσσέα».
Η ανάρτησή της έγινε viral, με πολλούς followers να της στέλνουν ευχές για περαστικά και μηνύματα στήριξης.