Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Ντέρμπι των «αιωνίων»: Ο διαιτητής που δέχθηκε επίθεση σε αγώνα στην Τουρκία το 2023 σφυρίζει το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Τον Τούρκο Χαλίλ Ομούτ Μελέρ όρισε η ΕΠΟ έτσι ώστε να διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» στην 2η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Superleague, το βράδυ της Κυριακής (19/4, 21:00).

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν την τελευταία τους μάχη στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, αφού από τη νέα σεζόν οι «πράσινοι» θα μετακομίσουν στο ΟΑΚΑ, πριν μπουν στο νέο τους... σπίτι στο Βοτανικό. 

Και όλοι εύχονται το ντέρμπι να ολοκληρωθεί ομαλά.

Άλλωστε, υπάρχει ένας παραπάνω λόγος ανησυχίας, και είναι ο ίδιος ο Τούρκος ρέφερι. Πίσω στον Δεκέμβριο του 2023, ο Μελέρ ήταν ο «άρχων» του αγώνα ανάμεσα σε Ανκαραγκουτσού και Ρίζεσπορ.

Μετά το τριπλό σφύριγμα της λήξης, ο ίδιος δέχθηκε επίθεση από τον πρόεδρο των γηπεδούχων, που του έριξε γροθιά στο πρόσωπο και τον έριξε στο χορτάρι.

Στη συνέχεια μάλιστα δέχθηκε κι άλλα χτυπήματα από ανθρώπους που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, πριν μεταβεί στο νοσοκομείο και δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. 

Η κατάσταση αυτή οδήγησε την τότε τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σε διακοπή των αγώνων.

Μετά την επίθεση, ο 39χρονος Μέλερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και του έγινε τομογραφία. 

Ανακοινώθηκε ότι ο έμπειρος διαιτητής, ο οποίος είχε ρωγμή στο ζυγωματικό του, δεν ήταν σε κίνδυνο για τη ζωή του, αλλά ήταν υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.
 

Ο ίδιος σύμφωνα, με τα όσα είχαν αναφέρει στη γειτονική χώρα ήταν απογοητευμένος με τα όσα συνέβησαν.

Μάλιστα, μετά από αυτό το περιστατικό, ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την διαιτησία. «Τελείωσε για μένα. 

Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο», είπε. 

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά ο 39χρονος ρέφερι επέστρεψε στη δράση και πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Ελλάδα για να διευθύνει το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.
 

Tags
Back to top button