Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νότια Κορέα: Σάλος με τη σύζυγο του Βέλγου πρέσβη - Χαστούκισε πωλήτρια (βίντεο)

Σάλος έχει προκληθεί στη Νότια Κορέα μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο το οποίο δείχνει τη σύζυγο του Βέλγου πρέσβη να χαστουκίζει μία πωλήτρια.

Η σύζυγος του Βέλγου πρέσβη πήγε να ψωνίσει σε ένα κατάστημα και φεύγοντας από αυτό την ακολούθησε μία από τις υπαλλήλους θεωρώντας ότι έχει κλέψει ένα ρούχο. Όταν εκείνη αντιλήφθηκε ότι η πωλήτρια της ακολουθούσε για αυτόν τον λόγο επέστρεψε στο κατάστημα και διαπληκτίστηκε με την υπάλληλο.

Μία δεύτερη υπάλληλος προσπάθησε να τις χωρίσει και τότε η σύζυγος του Βέλγου πρέσβη την χαστούκισε.

Ο Τουρκικός λαός "γυρίζει την πλάτη" στον Ερντογάν: Λέει «όχι» στη Διώρυγα της Κωνσταντινούπολης

Η σύζυγος του Βέλγου πρέσβη αναζητείται έτσι ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Το περιστατικό έχει προκαλέσει την οργή των πολιτών της Νότιας Κορέας και ζητούν από την πρεσβεία του Βελγίου να ζητηθεί συγγνώμη.

 

Tags
Back to top button