Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νότια Κορέα: 532 κρούσματα νέα κρούσματα και 4 θάνατοι

Οι Αρχές της Νότιας Κορέας ανακοίνωσαν σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή επιβεβαιώθηκαν εργαστηριακά 532 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ 4 άλλοι ασθενείς με τον COVID-19 υπέκυψαν.

Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην χώρα της Ασίας μέχρι στιγμής ανέρχεται σε 1.801 νεκρούς επί συνόλου 114.646 κρουσμάτων. Ο δείκτης θνητότητας υποχώρησε στο 1,57%.

Νότια Κορέα: Αρχίζουν εκ νέου οι εμβολιασμοί με το Astrazeneca

Ο αριθμός των μολύνσεων μειώθηκε σε σύγκριση με αυτόν της προηγουμένης (671), εν μέρει όμως επειδή έγιναν λιγότερα τεστ το Σαββατοκύριακο.

Αφότου άρχισε η εκστρατεία μαζικής ανοσοποίησης στη Νότια Κορέα, την 26η Φεβρουαρίου, έχουν λάβει την πρώτη δόση των εμβολίων τους 1.517.390 άνθρωποι μέχρι εδώ. Ωστόσο μόλις 60.585 εξ αυτών έχουν λάβει και τη δεύτερη.

Tags
Back to top button