Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νορβηγία: Προχωρά σε αύξηση της βοήθειας στην υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες

Σήμερα Δευτέρα, η Νορβηγία ανακοίνωσε πως αυξάνει τη βοήθεια που παρέχει προς την υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες (Unrwa) κατά 100 εκατ. κορώνες (8,7 εκατ. ευρώ).

Η Unrwa, που πρακτικά συντονίζει όλη τη βοήθεια που προορίζεται για τη Γάζα, αποδυναμώθηκε από τις κατηγορίες του Ισραήλ σε βάρος της, σύμφωνα με τις οποίες 12 από τους 13.000 εργαζομένους της έχουν εμπλακεί στην επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Οι ισραηλινές κατηγορίες οδήγησαν στην αναστολή της χρηματοδότησης ορισμένων μεγάλων χωρών-δωρητών, όπως των ΗΠΑ, αλλά κάποιες άρχισαν και πάλι να προσφέρουν βοήθεια.

«Η Unrwa είναι η ραχοκοκαλιά της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα», δήλωσε η Αν Μπεάτε Κρίστιανσεν Τβινεράιμ, η υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης της Νορβηγίας, σε ανακοίνωση.

«Ο πόλεμος, οι κατηγορίες του Ισραήλ, οι αδιάκοπες επιθέσεις σε βάρος του οργανισμούς και η παρακράτηση των πόρων από τους βασικούς δωρητές έφεραν την Unrwa σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση», πρόσθεσε.

Αυτά τα 100 εκατ. κορώνων έρχονται να προστεθούν στα 275 εκατ. κορώνες που δόθηκαν τον Φεβρουάριο από τη Νορβηγία στην υπηρεσία του ΟΗΕ, διευκρίνισε το υπουργείο, που ανέφερε ότι σχεδόν 200 από τους εργαζομένους της υπηρεσίας έχουν σκοτωθεί από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.

 

Tags
Back to top button