Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Φλωρινιώτης: "Θα αποδοθούν οι ευθύνες για τον θάνατό του"

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο δικηγόρος της οικογένειας, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθήσει.

«Έχουμε καταθέσει αίτηση να μας παραδοθεί αντίγραφο του συνόλου του φακέλου. Δεν θα πάμε σε σύγκρουση επί της αρχής. Αν δεν μας παραδοθούν τα έγγραφα εντός 20 ημερών, θα ενημερωθούν από τον εισαγγελέα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θα επεξεργαστούμε το υλικό για να υποβάλλουμε μηνυτήρια αναφορά ή αγωγή, εφόσον έχουμε ενδείξεις ιατρικής αμέλειας. Κάνουμε όλες τις διαδικαστικές ενέργειες με απόλυτη προσοχή, για να μην υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία για να καθυστερήσει η διαδικασία. Θα αποδοθούν οι ευθύνες για τον θάνατό του».

 

Tags
Back to top button