Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΑΠΟΨΕΙΣ

Νικόλαος Ταμουρίδης: «Σωτήρες του έθνους», ξυπνήσαμε!

Έρχονται εκλογές και τα άλλοτε κραταιά κόμματα και οισημερινοί κλώνοι τους ετοιμάζονται και πάλι να μαςκοροϊδέψουν. Και ρητορεύουν! Και μας λέγουν: ψηφίστε μας!Εμείς θα σας σώσουμε, εμείς που όλα αυτά τα χρόνια:


«Χρεοκοπήσαμε τη χώρα και την καταντήσαμε ζητιάνα. Κουρελιάσαμε την Εθνική σας αξιοπρέπεια.Διαχειριστήκαμεαλλεπάλληλουςελλειμματικούςπροϋπολογισμούς και σκορπίσαμε τα οικονομικά πακέτα της ΕΕ.Χρεοκοπήσαμε τα ασφαλιστικά ταμεία, τους μεταφορικούςκολοσσούς της χώρας, τις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες, τουςμεγάλους κρατικούς οργανισμούς και τις ελληνικές τράπεζεςΚόψαμε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, επιδόματα. Φτάσαμε τηνανεργία στο 50% και διώξαμε τη νεολαία στο εξωτερικό.Αυξήσαμε κι άλλο το δυσβάσταχτο χρέος και με την επιβολήτου φόβου, σας φορολογούμε αφόρητα.

Διαλύσαμε την παιδεία, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια καιτη δικαιοσύνη.Καταστρέψαμε τον γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα.Παραδώσαμε τα εθνικά δίκαια, ξεφτιλίσαμε τους θεσμούς καιτο Σύνταγμα.Κλείσαμε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα,επιχειρήσεις.Πουλήσαμε λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, οργανισμούς,τράπεζες, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες. Εκχωρήσαμε κάθεδημόσια περιουσία. Απαξιώσαμε ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, εκκλησία,πολιτισμό. Καταφέραμε ο Έλληνας πολίτης να μην αισθάνεται ασφαλήςστην πατρίδα του, στην πόλη του, στο χωριό του, στο σπίτιτου.

Ψηφίσαμε ειδικούς νόμους παρέχοντας άσυλο στον εαυτό μας.Διαλύσαμε τον κοινωνικό ιστό ελληνοποιώντας αλλοεθνείς καιαλλόθρησκους παράνομους μετανάστες.

Γκρεμίσαμε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό καιαγαθό. Τα θυσιάσαμε όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης καιτου ξένου συμφέροντος. Και τώρα υποσχόμαστε να σας σώσουμε! Ψηφίστε μας!»Λοιπόν, μάθετε κάτι «σωτήρες του Έθνους»: Ξυπνήσαμε!Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι ρόλο παίζετε!Δεν περιμένουμε από εσάς που μας καταστρέψατε να μαςσώσετε.Δεν ανεχόμαστε να έχει η ένδοξη Ελλάδα πολιτικούς δούλουςτων ξένων συμφερόντων.


Βγαίνουμε από τα χαρακώματα της εκ του ασφαλούς κριτικήςκαι προτάσσουμε τα στήθη μας σε ένα αγώνα για την Πατρίδαμας.Γιατί η Πατρίδα μας χρειάζεται νέα πνοή, νέες πολιτικέςδυνάμεις!Γιατί είναι ανάγκη τα ηνία της χώρας να αναλάβουν αυτοί πουβάζουν την Πατρίδα πάνω από το ατομικό και το κομματικόσυμφέρον, πάνω και από τη ζωή τους!Γιατί το οικόπεδο αυτό, η Ελλάδα, έχει αφεντικό. Είναι οΈλληνας!

Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Tags
Back to top button