Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Νίκη με 81-61 για την ΑΕΚ επί του Άρη με σούπερ Ούκιτς

Παίζοντας πραγματικά καλά μετά από αρκετό καιρό, η ΑΕΚ επικράτησε μάλλον εύκολα του Άρη 81-61 στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική. Έτσι διεύρυνε στους δύο βαθμούς το προβάδισμά της για την τρίτη θέση παίρνοντας μάλιστα και μια πολύ καλή διαφορά για την πιθανότητα ισοβαθμίας. 

Κορυφαίος ο Ρόκο Λένι Ούκιτς (16π., 5 ασίστ), που καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα του σκοράροντας και δημιουργώντας. Από κοντά ο Μάικ Ντίξον (19π.), εξαιρετικός και ο Τσινεμέλου Ελονού (13π., 5 ριμπ.). Πολύ κακή παρουσία από τον Άρη, διασώθηκε μόνο ο Γουίλ Κάμινγκς (14π., 7 ριμπ.), που όμως φορτώθηκε με φάουλ. 

Ραντεβού πλέον το επόμενο Σάββατο στο Nick Galis Hall και τον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου. 

Δεκάλεπτα: 23-20, 46-36, 63-48, 81-61. 

ΑΕΚ (Ζντοβτς): Ελονού 13 (5 ριμπ.), Ούκιτς 16 (4 ασίστ), Σάκοτα7, Βασιλειάδης 8, Μιλόσεβιτς6, Χαριτόπουλος, Ντίξον 19, Λαρεντζάκης 1, Ιβάνοβιτς6 (5 ασίστ), Μαυροειδής 3 (9 ριμπ.), Γουίλιαμς 2, Τσαλμπούρης. 

Άρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος(5 ασίστ), Τσαϊρέλης, Τζένκινς 6, Κάμινγκς 14 (7 ριμπ.), Ζάρας 7, Μούρτος, Σίμτσακ, Μπάκνερ 8 (4 ριμπ.), Γιάνκοβιτς 8, Καββαδάς 7, Ντραγκίτσεβιτς 11 (7 ριμπ.). 

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Μάνος, Δεσλής.

Tags
Back to top button