Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νιγηρία: Έξαλλη επιβάτιδα χαστούκισε αεροσυνοδό - Της είχε ζητήσει να κλείσει το κινητό της!

Η βίαιη συμπεριφορά μίας επιβάτιδας αεροπλάνου στο Λάγος της Νιγηρίας σόκαρε προσωπικό και επιβάτες, καθώς χαστούκισε μια αεροσυνοδό, αφού της ζητήθηκε να «κλείσει το κινητό της» πριν την πτήση.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό συνέβη χθες σε πτήση εσωτερικού από την πόλη Λάγος της Νιγηρίας προς την πόλη Ουγιό αεροσκάφους της Ibom Air, όπου μία αεροσυνοδός ζήτησε από την επιβάτιδα να απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο πριν την πτήση, όπως είθισται, καθώς οι ενεργοποιημένες ηλεκτρονικές συσκευές που είναι μπορούν να παρεμβάλουν στα συστήματα επικοινωνίας και πλοήγησης του αεροσκάφους.

Ωστόσο, η γυναίκα που της ζητήθηκε να κλείσει το κινητό της φέρεται να αγνόησε το αίτημα και αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις οδηγίες της αεροσυνοδού, επιμένοντας ότι μπορούσε απλώς να το θέσει σε λειτουργία πτήσης.

Εξαιτίας της αναστάτωσης που προκλήθηκε, ο πιλότος αρνήθηκε να συνεχίσει το ταξίδι και επέστρεψε στον τερματικό σταθμό του Διεθνούς Αεροδρομίου Murtala Muhammed του Λάγος.

Η γυναίκα απομακρύνθηκε με τη βία από τη θέση της και οδηγήθηκε στο μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, όπου χτύπησε μια αεροσυνοδό που στεκόταν στην πόρτα. Παρά το γεγονός αυτό, η υπάλληλος διατήρησε την ψυχραιμία της, σε αντίθεση με την επιβάτιδα που συνέχισε να επιδεικνύει επιθετική συμπεριφορά.

Η επιβάτιδα βγήκε από το αεροσκάφος με τις αποσκευές της , ενώ υπάλληλοι του αεροδρομίου την είχαν περικυκλώσει.

Σε κάποιο σημείο, όμως, η επιβάτιδα τους χτύπησε με μια μικρή δερμάτινη τσάντα. Καθώς η συμπλοκή συνεχίστηκε, η γυναίκα άρπαξε μία περούκα που τις έπεσε και συνέχισε να φωνάζει και βρίζει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου, πριν επιτεθεί και σε αυτούς.

Τελικά, οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να την συνοδεύσουν σε ένα λεωφορείο για να την απομακρύνουν από τον χώρο όπου βρισκόταν το αεροσκάφος.
 

Tags
Back to top button