Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Νέος επαγγελματικός προσανατολισμός για τον Π.Πιρς - Δέχθηκε πρόταση από εταιρία παραγωγής ταινιών για ενήλικες

O Πολ Πιρς μπορεί να έμεινε άνεργος μετά την απόφαση του ESPN να λύσει την συνεργασία μαζί του, όμως δεν πρόκειται να μείνει έτσι για πολύ καιρό, καθώς ήδη δέχεται προτάσεις για δουλειά.

Ο Πολ Πιρς έχασε μία σημαντική δουλειά. Αλλά μπορεί να βρει άμεσα μία άλλη. Η εταιρία Camsoda του πρότεινε να κάνει τη διασκέδαση, δουλειά! Πώς θα γίνει αυτό; Η αιτία της απώλειας της εργασίας του στο ESPN αποτέλεσε ένα live στο Instagram, όπου ο θρύλος των Σέλτικς - και υποψήφιος για το Hall Of Fame - κάπνιζε, έπινε, ενώ στο παρασκήνιο αρκετές γυναίκες χόρευαν, φορώντας ανύπαρκτα μαγιό!

Και η εταιρία CamSoda του πρότεινε να αναλύει τους αγώνες του ΝΒΑ, έχοντας το ίδιο... παρασκήνιο! Φυσικά με το αζημίωτο, αφού του προσφέρει 250.000 δολάρια!

Ο Πιρς δεν έχει απαντήσει - τουλάχιστον επίσημα - στην πρόταση, αλλά κάποια tweets του ίσως να οδηγούν στο ενδεχόμενο της θετικής απάντησης. «Δεν μπορώ να χάσω, ακόμη και αν χάνω, κερδίζω», ανέφερε το ένα. Και το άλλο μας προετοιμάζεται για «μεγάλα πράγματα που έρχονται»!

Tags
Back to top button