Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέο τελεσίγραφο των ΗΠΑ σε Τουρκία: ''Σας προειδοποιήσαμε για τους S-400

Nέο τελεσίγραφο είχαμε από τις ΗΠΑ πριν λίγο. Ο εκπρόσωπος Τύπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποίησε την Τουρκία για τις αρνητικές συνέπειες της αγοράς των S-400, προσθέτοντας ότι αυτή η αγορά έρχεται σε αντίθεση με τις δεσμεύσεις της Άγκυρας στο ΝΑΤΟ.

Τουρκικά ''ουρλιαχτά'': ''Έρχεται το «Ορθόδοξο Βατικανό» στην Κων/πολη

''Οι ρωσικοί S-400 δεν είναι συμβατοί με το ΝΑΤΟ, απειλούν την ασφάλεια της Συμμαχίας. Η Τουρκία ως μέλος του ΝΑΤΟ δεν συμμορφώνεται με τις δεσμεύσεις της. Σας προειδοποιήσαμε να μην αποδεχτείτε αυτό το σύστημα.''

Υποστηρίζοντας ότι είναι σημαντικό για την Τουρκία, ως σημαντικό μέλος του ΝΑΤΟ, να κατανοήσει την αντίφαση μεταξύ της κατοχής του S-400 και των δεσμεύσεων προς τη συμμαχία, ο αμερικανός διπλωμάτης υπενθύμισε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα έχει την ευκαιρία να δει τον Ερντογάν και να του το υπενθυμίσει από κοντά!

 

Tags
Back to top button