Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σοκ: «Το έχω ξανακάνει με άλλη κοπέλα» λέει ο 52χρονος βιαστής της Δάφνης

“Αυτή λέει ότι τη βίασα” είπε στα δικαστήρια ο 52χρονος που κατηγορείται ότι κράτησε όμηρο και βίαζε με άγριο τρόπο επί ώρες μια 20χρονη κοπέλα.
Στην κατάθεσή του όμως στους αστυνομικούς σοκάρει με την περιγραφή της… δικής του αλήθειας. Λέει ότι είχε συμφωνία με την κοπέλα για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του πάθη, ενώ λέει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

“Αφού καθάρισε το σπίτι τρεις φορές περίπου έπεσε κάποια στιγμή στη συζήτηση από εκείνη ότι αν ήθελα θα μπορούσε να μου κάνει σεξουαλικές χάρες και να της δίνω διπλάσιο ποσό από αυτό που της έδινα” ισχυρίζεται ο 52χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς.

“Έτσι και συνέβη άλλες δύο ή τρεις φορές… είχαμε κάνει συμφωνία να ντύνεται με στολή καθαρίστριας χωρίς εσώρουχα και να προσπαθεί να με ερεθίσει…” υποστηρίζοντας ότι κάτι ανάλογο έκανε και με τη γυναίκα που είχε σχέσεις για αρκετά χρόνια αλλά και με μια ακόμη κοπέλα η οποία είχε πάει στο σπίτι του ως οικιακή βοηθός.

Tags
Back to top button