Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο περιστατικό bullying - «Με κλωτσούσαν στην κοιλιά και δεν μπορούσα να αναπνεύσω»

Μία νέα υπόθεση bullying ήρθε στο φως της δημοσιότητας με θύμα ένα μαθητή της Β΄Γυμνασίου σε σχολείο της Μεταμόρφωσης

Σύμφωνα με τη μητέρα του, η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Start, το 13χρονο παιδί της εδώ και δύο χρόνια ζει έναν εφιάλτη στο σχολείο από δύο μεγαλύτερους μαθητές.

Μαμά με είχαν κάτω και με κλωτσούσαν στην κοιλιά μου κι εγώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω τους φώναζα να σταματήσουν. Επί καθημερινής βάσεως το χτυπούσαν, όπου κι αν τον έβρισκαν στο προαύλιο πήγαιναν να τον δείρουν για να γελάσουν για πλάκα και τραβούσαν και βίντεο και γελούσαν μάλιστα» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα.

Το αγοράκι δεν είχε πει τίποτα στους γονείς του γιατί φοβόταν, αφού οι άλλοι μαθητές τον απειλούσαν πως αν μιλήσει θα δημοσιοποιήσουν τα βίντεο με τον ξυλοδαρμό του και θα ρεζιλευτεί.

«Υπήρχαν φορές που βλέπαμε μελανιές στο παιδί και τον ρωτούσα τι είναι αυτά παιδί μου; Και μου έλεγε μαμά από το ποδόσφαιρο» είπε η μητέρα. «Εμείς το μάθαμε από ένα άλλο παιδί, το οποίο επίσης έτρωγε ξύλο και μίλησε εκείνο στους καθηγητές», πρόσθεσε η μητέρα, η οποία έχει κάνει καταγγελία στο υπουργείο Παιδείας αλλά και στον Εισαγγελέα ανηλίκων.

Το σχολείο κάλεσε τους δύο μαθητές οι οποίοι παραδέχθηκαν τις πράξεις τους. Μάλιστα ο ένας από τους δύο σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, έχει αλλάξει τρεις φορές σχολείο λόγω κακής συμπεριφοράς, ενώ φέρεται στο παρελθόν να έχει βάλει φωτιά σε σχολική αίθουσα.

Η ανώτερη ποινή


Και στους δύο μαθητές επιβλήθηκε η ανώτερη ποινή, δηλαδή διήμερη αποβολή, ενώ ο ένας από τους δύο παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Tags
Back to top button