Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Νεϊμάρ: «Δύσκολο να βρω την θέληση να παίξω ποδόσφαιρο ξανά»!

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νεϊμάρ τόνισε ότι ζει τις πιο δυστυχισμένες στιγμές της καριέρας του.

Πραγματικό ράκος είναι ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αν πιστέψουμε το μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μπορώ να πω ότι είναι η πιο θλιβερή στιγμή της καριέρας μου. Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος, επειδή ξέραμε ότι μπορούσαμε να φτάσουμε εκεί. Ξέραμε ότι είχαμε όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να φτάσουμε πιο μακριά, να γράψουμε ιστορία. Αλλά όχι δεν ήταν να γίνει αυτή τη στιγμή.

Είναι δύσκολο να βρω την δύναμη και την θέληση να παίξω ποδόσφαιρο ξανά, αλλά είναι σίγουρος ότι ο Θεός να μου δώσει αρκετή δύναμη να αντιμετωπίσω τα πάντα. Γι’ αυτό και δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ το Θεό, ακόμα και για αυτή την ήττα. Γιατί ξέρω ότι ο δρόμος σου είναι πολύ καλύτερος από τον δικό μου.

Είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας, είμαι πολύ υπερήφανος για όλα. Μπορεί το όνειρο μας να σταμάτησε, αλλά δεν πρόκειται να σας βγάλουμε από το μυαλό μας και τις καρδιές μας».

Tags
Back to top button