Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέες δηλώσεις στήριξης του Ε.Μακρόν προς τον Β.Ζελένσκι γραμμένες στα ουκρανικά

Νέες δηλώσεις υποστήριξης προς τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι εν μέσω της επέμβασης της Ρωσίας στην Ουκρανία έκανδε ο πρόεδρος τη Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

Με δύο tweets γραμμένα στα ουκρανικά, ο Μακρόν εξέφρασε τη στήριξη της Γαλλίας στον ουκρανικό λαό, ενώ χαρακτήρισε τον Ουκρανό πρόεδρο ως «σύμβολο της τιμής, του θάρρους και της ελευθερίας».

Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις του αναφέρει:  «Χαιρετίζω το θάρρος του ουκρανικού λαού που αντιστέκεται κάτω από τα πυρά. Εκ μέρους των Γάλλων, απευθύνω στον Πρόεδρο Ζελένσκι την αδελφική υποστήριξη της Γαλλίας. Είναι πλέον το πρόσωπο της τιμής, της ελευθερίας και του θάρρους.

Σήμερα, στεκόμαστε δίπλα-δίπλα με όλους τους Ρώσους που δεν θέλουν να διεξαχθεί αυτός ο ανάξιος πόλεμος για λογαριασμό τους, υπερασπίζονται με θάρρος τον κόσμο με πνεύμα ευθύνης και το δηλώνουμε τόσο στη Ρωσία όσο και στο εξωτερικό».


 

Tags
Back to top button