
Κρατούμενος στη φυλακή Κέιπ Βίνσεντ της Νέας Υόρκης έκρυβε αυτοσχέδιο όπλο στη... μύτη του!
Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές, της ομοσπονδίας σωφρονιστικών υπαλλήλων, ο αστυνομικός πρόσεξε ένα αντικείμενο σφηνωμένο μέσα στο ρουθούνι του φυλακισμένου, ενώ έκανε έρευνα για λαθραία.νι του
Το αντικείμενο αποδείχτηκε ένα κομμάτι κεραμικού ακονισμένο στη μια μεριά, ενώ στην άλλη υπήρχε ένα λιωμένο καπάκι αντί για λαβή, σύμφωνα με το WWNYTV.
Ο κρατούμενος-εκτίει ποινή 18 ετών για απόπειρα δολοφονίας-αφαίρεσε οικειοθελώς το αυτοσχέδιο μαχαίρι και το παρέδωσε στον αστυνομικό.
Ο κρατούμενος τοποθετήθηκε στην απομόνωση, μέχρι να βγει η απόφαση για τις πειθαρχικές ποινές που θα του επιβληθούν.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι την ίδια μέρα, ένας άλλος αστυνομικός ανακάλυψε ναρκωτικά μέσα σε πακέτο που ταχυδρομήθηκε σε κρατούμενο.
Συγκεκριμένα, δέκα αυτοκόλλητες ταινίες της ουσίας Suboxone ήταν κρυμμένες στις σελίδες ενός βιβλίου.