Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα ζηλανδία: Η στιγμή που ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ πετυχαίνει on camera της πρωθυπουργό της χώρας (βίντεο)

On camera πέτυχε ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία την πρωθυπουργό της χώρας, Τζέσικα Άρντερν.

«Μου φαίνεται ότι έχουμε έναν σεισμό τώρα» ακούγεται να λέει η Άρντερν ενώ παραχωρούσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ράιαν Μπριντζ για την εκπομπή AM Show του Newshub.

Επιβεβαιώνονας, ωστόσο, την ψυχραιμία που τη διέκρινε και στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός το μόνο που έκανε ήταν να κοιτάξει την οροφή του κτηρίου στο οποίο βρισκόταν.


«Σημαντικός σεισμός αλλά αν βλέπετε αντικείμενα να κινούνται πίσω μου, το κτήριο κινείται περισσότερο» είπε η Άρντερν.

Η σεισμική δόνηση είχε διάρκεια περίπου 15 δευτερόλεπτα και έγινε αισθητή από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Όταν το κτήριο σταμάτησε να κουνιέται η Άρντερν είπε στον δημοσιογράφο ότι «είμαστε εντάξει» διαβεβαιώνοντας ότι δεν ήταν κάτω από φωτιστικά.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε κοντά στο Ουέλινγκτον, την πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, σύμφωνα με το κυβερνητικό σεισμικό παρατηρητήριο Geonet.

Ο σεισμός είχε βάθος 46 χιλιόμετρα και σημειώθηκε 25 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Λέβιν, σύμφωνα με το Geonet.

Η Νέα Ζηλανδία βρίσκεται στην ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή το "Δαχτυλίδι της φωτιάς" όπως αποκαλείται, ένα τόξο 40.000 χιλιομέτρων από ηφαίστεια και ωκεάνιους τάφρους που περικλείουν μεγάλο μέρος του Ειρηνικού Ωκεανού.

Tags
Back to top button