Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα Ζηλανδία: Δεύτερο 24ωρο χωρίς κρούσμα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, στη Νέα Ζηλανδία δεν καταγράφηκε ούτε ένα κρούσμα μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Η εξέλιξη αυτή, την οποία ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της χώρας Τζασίντα Άρντερν επιτρέπει στη Νέα Ζηλανδία να «τρέξει» τις συζητήσεις με την Αυστραλία για την επανέναρξη των ταξιδιών μεταξύ των δύο χωρών.

Ανακοινώσεις για τις συζητήσεις ανάμεσα στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία αναμένονται μέσα στην ημέρα.

Οι κυβερνήσεις των χωρών της περιοχής συζητούν το άνοιγμα των συνόρων τους, καθώς θεωρούν ότι κατάφεραν να περιορίσουν την εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Tags
Back to top button