Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα Υόρκη: Νταλίκα «καρφώθηκε» σε γέφυρα και ανατράπηκε

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/8) περίπου στις 12:20, στον αυτοκινητόδρομο I-87.

Στο βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται η νταλίκα να κινείται στη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου και να πλησιάζει την αερογέφυρα της South Broadway. Λίγες στιγμές πριν από την πρόσκρουση, ο οδηγός φαίνεται να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και να φρενάρει απότομα, χωρίς όμως να καταφέρνει να σταματήσει εγκαίρως.

Το πάνω μέρος του οχήματος χτυπά με σφοδρότητα στο κάτω τμήμα της γέφυρας. Από τη σύγκρουση εκτοξεύονται συντρίμμια στο οδόστρωμα, ενώ η νταλίκα γέρνει απότομα προς τα δεξιά, ανατρέπεται και αρχίζει να σύρεται στο πλάι για αρκετά μέτρα.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα, στο βίντεο διακρίνονται αυτοκίνητα να φρενάρουν απότομα και να αλλάζουν λωρίδα προκειμένου να αποφύγουν τόσο την αναποδογυρισμένη νταλίκα όσο και τα συντρίμμια που είχαν σκορπιστεί στον δρόμο.

Σώος ο οδηγός

Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος, ο 50χρονος οδηγός της νταλίκας δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, ένα άτομο που βρισκόταν μέσα σε ΙΧ, το οποίο ήταν σταματημένο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης κοντά στη γέφυρα, χρειάστηκε να απομακρυνθεί από το σημείο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το όχημα υπερέβαινε το επιτρεπόμενο ύψος και στον 50χρονο οδηγό επιβλήθηκε πρόστιμο.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη γέφυρα έχει «ιστορικό» ανάλογων περιστατικών, καθώς και το 2023 είχε σημειωθεί παρόμοιο ατύχημα.

Tags
Back to top button