Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα Υόρκη: Κλέφτες μπούκαραν σε κατάστημα – Άρπαξαν τσάντες αξίας 242.000 δολαρίων (βίντεο)

Με γρήγορες και ψύχραιμες κινήσεις, κλέφτες εισέβαλαν σε κατάστημα στη Νέα Υόρκη και έφυγαν με πανάκριβες τσάντες, όπως δείχνει το βίντεο.

Το περιστατικό, που συνέβη στις 7 Μαρτίου, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο κατάστημα.

Κηφισιά: Χειροπέδες σε 3 ανήλικους για ληστεία

Το βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, δείχνει τρεις υπόπτους να βγαίνουν από ένα λευκό όχημα.

Ένας κρατά τσίλιες και οι άλλοι δύο σπάζουν τις βιτρίνες στο Heritage Auctions στην Park Avenue. Στη συνέχεια άρπαξαν οκτώ τσάντες Hermes αξίας 242.000 δολαρίων από μια βιτρίνα και έγιναν καπνός.

Δείτε βίντεο του USA TODAY:

Tags
Back to top button