Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα τρομοκρατική οργάνωση είχαν συστήσει η Ρούπα και η 25χρονη

Νέα τρομοκρατική οργάνωση φέρονται να είχαν συστήσει η Ρούπα και η 25χρονη συνεργός της, σύμφωνα με τις κατηγορίες που τους απήγγειλε ο Εισαγγελέας.

Για συγκρότηση νέας τρομοκρατικής οργάνωσης και όχι για τον «Επαναστατικό Αγώνα», κάνουν λόγο οι κατηγορίες που άσκησε στις δύο γυναίκες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η δίωξη για τις δύο γυναίκες περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν τα αδικήματα της:

1. συγκρότησης τρομοκρατικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών με τρόπο έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά ένα πληθυσμό, να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις, συνταγματικές ,πολιτικές και οικονομικές δομές.

2. διακεκριμένης κλοπής με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων.

Οι πλημμεληματικές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν αφορούν τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της άρνηση δακτυλοσκόπησης.

Η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη συγκατηγορούμενή της έχουν παραπεμφθεί να απολογηθούν ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας, γύρω στις δύο σήμερα το μεσημέρι και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες δεν προτίθενται να ζητήσουν προθεσμία και σκοπεύουν να δώσουν τυπικές απολογίες.

Η Πόλα Ρούπα, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο της αστυνομίας με το οποίο οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής (06/01) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, φώναξε «ζήτω η επανάσταση», πριν μπει στο κτήριο.

Η 48χρονη επεφύλασσε κι άλλο… μήνυμα για όσους ήταν παρόντες, βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο.

«Κρατάνε φρουρούμενο το παιδί μου τα σκουλήκια, είναι αιχμάλωτος πολέμου, 6χρονο παιδί».

Φέρεται δε, να επανέλαβε ενώπιον του Εισαγγελέα, το αίτημα της να αναλάβουν την φροντίδα του εξάχρονου γιου της, η μητέρα και η αδελφή της (οι οποίες βρέθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία).

Παράλληλα, ο σύζυγος της αδερφής της φώναζε «γερά Πόλα».

Tags
Back to top button