Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Όστιν-Γκάλαντ - Αναγκαία μια άμεση μεταστροφή στη στρατηγική του Ισραήλ

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε την Κυριακή με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γιοάβ Γκάλαντ, υπογράμμισε την ανάγκη να λάβει το Ισραήλ όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των μελών της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στον Λίβανο (UNIFIL) και του λιβανέζικου στρατού, ανακοίνωσε σήμερα το Πεντάγωνο των ΗΠΑ.

Drones - καμικάζι «τρύπησαν» την άμυνα του Ισραήλ και χτύπησαν στρατιωτική βάση - Τέσσερις στρατιώτες νεκροί και δεκάδες τραυματίες- "Ήταν μια πρόγευση" (Βίντεο)


Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ τόνισε επίσης πως είναι αναγκαία μια άμεση μεταστροφή στη στρατηγική του Ισραήλ, από τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων στον Λίβανο προς την αναζήτηση διπλωματικής επίλυσης της κρίσης, με στόχο τη δημιουργία συνθηκών ασφάλειας για τους πολίτες και από τις δύο πλευρές των συνόρων.

Ο Λόιντ Όστιν είπε επίσης στον Γιοάβ Γκάλαντ ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου Πάτρικ Ράιντερ.

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας δεν παρέλειψε να εκφράσει στον Γκάλαντ τα συλλυπητήριά του για τους Ισραηλινούς στρατιώτες που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση με drone που εξαπέλυσε χθες η Χεζμπολάχ του Λιβάνου εναντίον στρατιωτικής βάσης κοντά στη Χάιφα.

Tags
Back to top button