Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Αμοιρίδη: Η γυναίκα του συνάντησε τους συνεργούς της μια ημέρα πριν το φονικό

Το επιχείρημα της Φρανσουάζ Αμοιρίδη ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία του συντρόφου της και Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη καταρρίπτει σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο ανηψιός του αστυνομικού-εραστή της.

Κι αυτό γίατι σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ο Dia η Φρανσουάζ συνάντησε μια ημέρα πριν τη δολοφονία τους δύο άνδρες στην περιοχή Duque de Caxias.

Αυτό φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο Eduardo Moreira de Melo λέγοντας ότι η συνάντηση συνέβη στις 26 Δεκεμβρίου, μια ημέρα δηλαδή πριν τις 27 Δεκεμβρίου οπότε και δολοφονήθηκε ο Κυριάκος Αμοιρίδης.

Η συνάντηση, όπως είπε ο 24χρονος, έγινε σε μια πλατεία κοντά στον σταθμό του τρένου και εκεί, κατά τη δική του εκδοχή, ήταν που η Φρανσουάζ του πρόσφερε 80.000 δολάρια, ποσό που θα του έδινε ένα μήνα μετά το φονικό πιθανότατα από τη διαθήκη ή την ασφάλεια ζωής του άτυχου πρέσβη την οποία είχε βάλει στο μάτι μαζί με τον εραστή της.

Σύμφωνα με αστυνομικούς που μίλησαν στη βραζιλιάνικη εφημερίδα η συνάντηση έγινε κάπου μεταξύ 10-11 το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου, μια ώρα, δηλαδή, κατά την οποία η Φρανσουάζ μέχρι σήμερα υποστηρίζει ότι ήταν στο σπίτι της.

Πλέον οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή ελπίζοντας ότι θα ανακαλύψουν ένα καρέ των τριών προκειμένου έτσι να καταρρίψουν το επιχείρημα της Φρανσουάζ ότι δεν γνωρίζει τον ανηψιό του εραστή της.

Tags
Back to top button