Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέα προεκλογική παροχή Τσίπρα – Στη Βουλή η τροπολογία για την επιστροφή αναδρομικών σε ενστόλους

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να κατατεθεί στην Βουλή η τροπολογία με την οποία θα δοθούν τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια των στρατιωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ανακοίνωση θα κάνει απόψε ο πρωθυπουργός κατά τον χαιρετισμό στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιεί η Πολεμική στις 19:00 στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» στο Μέγαρο Μουσικής.

Η τροπολογία θα ψηφιστεί στην αυριανή συνεδρίαση στην Ολομέλεια στο νομοσχέδιο για την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας στην ελληνική νομοθεσία.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ειδοποιήθηκαν να βρίσκονται αύριο από νωρίς το πρωί στη Βουλή ώστε να δοθεί πανηγυρικός χαρακτήρας στη συνεδρίαση . Δεν αποκλείεται μάλιστα, η κυβέρνηση να ζητήσει και ονομαστική ψηφοφορία προκειμένου να αναγκάστηκε η Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει θετικά.

Tags
Back to top button