Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα καταγγελία για τον Diddy: Βίασε γυναίκα από εκδίκηση επειδή ισχυρίστηκε ότι διέταξε τη δολοφονία του Τούπακ

Ακόμα μία καταγγελία εις βάρος του Sean «Diddy» Combs γνωστού και ως Puff Daddy που κατηγορείται για σωρεία αδικημάτων έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Είναι η πρώτη φορά που αγωγή εμπλέκει τον μεγιστάνα της μουσικής βιομηχανίας στη δολοφονία του ράπερ Τούπακ.

Γυναίκα υποστηρίζει πως ο Puff Daddy ή Diddy ή P. Diddy την κακοποίησε με ένα τηλεκοντρόλ και τη βίασε ομαδικά με φίλους του επειδή του είπε ότι εκείνος διέταξε τη δολοφονία του ράπερ Τούπακ Σακούρ (Tupac Shakur). 

Η Ashley Parham μήνυσε τον Combs για βιασμό που ισχυρίζεται ότι συνέβη το 2018, αφού τον κατηγόρησε για τη δολοφονία μέσω FaceTime.

Ο Τούπακ δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Λας Βέγκας στις 7 Σεπτεμβρίου 1996 και μέχρι σήμερα η υπόθεση είναι ανεξιχνίαστη.

Την νέα αγωγή που κατατέθηκε στο περιφερειακό δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας δημοσιεύει η Daily Mail και σε αυτή η Ashley Parham ζητά αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Ashley Parham γνώρισε τον φίλο του P. Diddy, Shane Pearce, σε μπαρ τον Φεβρουάριο του 2018.

Ο Pearce κάλεσε τον Diddy μέσω FaceTime και του έδειξε τον κόσμο στο μπαρ «προσπαθώντας να τον εντυπωσιάσει». Η Parham ισχυρίστηκε ότι είπε στον Diddy ότι πίστευε ότι εμπλέκεται στη δολοφονία του Τούπακ και ο ράπερ της είπε ότι θα «πληρώσει» για αυτό που είπε.

Ένα μήνα μετά, στις 23 Μαρτίου 2018, ο Pearce κάλεσε την Parham στο σπίτι του στο Όκλαντ ζητώντας της βοήθεια για φάρμακα που έπαιρνε για τον καρκίνο «επειδή ήταν αδύναμος».

Σύμφωνα με την αγωγή, λίγο μετά την άφιξη της η γυναίκα διαπίστωσε πως στο σπίτι βρισκόταν ο P. Diddy για να πάρει εκδίκηση.

Ισχυρίζεται ακόμα ότι της είπε ότι «πίστευε ότι δεν θα τον έβλεπε ποτέ από κοντά» και της έβαλε ένα μαχαίρι στο πρόσωπο, απειλώντας να της κόψει τα μάγουλα.

Η Parham ισχυρίζεται ότι σώθηκε από την επί χρόνια βοηθό του Diddy, Kristina Khorram, η οποία του είπε να μην το κάνει, καθώς θα μπορούσαν να «πουλήσουν την Parham για σεξ».

Aποκάλυψη για τον Σον «Ντίντι» Κομπς: «Αυτά που μας ανάγκαζε να κάνουμε… με στοιχειώνουν, θέλω να σαπίσει στη φυλακή»

Στην αγωγή η γυναίκα ισχυρίζεται ότι η Khorram απείλησε να την στείλει στο εξωτερικό για να χαθούν τα ίχνη της. Στη συνέχεια, ο P. Diddy έσκισε τα ρούχα της, της κάλυψε το σώμα με ένα «λάδι ή λιπαντικό» και έσπρωξε βίαια το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης στον κόλπο της.

«Ο Diddy, ενώ βίαζε (την Parham) με ένα τηλεχειριστήριο, είπε στην ενάγουσα ότι η ζωή της ήταν στα χέρια του και ότι αν ήθελε μπορούσε να την “πάρει” και ότι δεν θα την ξαναέβλεπαν ποτέ», σύμφωνα με την αγωγή.

Αφού τη βίασε και απείλησε τη ζωή της, η μήνυση ισχυρίζεται ότι ο Diddy είπε στον φίλο του να τη γυρίσει μπρούμυτα διότι «κουράστηκε να ακούει τις κραυγές της ενάγουσας».

Η Ashley Parham αναφέρει ότι συνήλθε, σηκώθηκε και σκεπάστηκε με ένα πουκάμισο ενώ επιχείρησε να διαφύγει κρατώντας ένα μαχαίρι. Ωστόσο, ο P. Diddy που βρισκόταν μακριά της εξεπλάγη που ήταν όρθια, επειδή της έδωσε «αρκετά ναρκωτικά για να βγάλει από τη μέση ένα άλογο».

Η Parham ισχυρίζεται ότι ο Diddy της είπε ότι ήταν «διασκεδαστικό» αλλά η ίδια του απάντησε ότι ήταν βιασμός. Τότε, της πρόσφερε χρήματα για να πει ότι η σεξουαλική επαφή ήταν συναινετική. Όταν αρνήθηκε και είπε ότι θα τον κατήγγειλε στην αστυνομία, η αγωγή ισχυρίζεται ότι ο P. Diddy της είπε ότι κανείς δεν θα την πίστευε και απείλησε την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την ίδια, ένας φίλος του P. Diddy της έδειξε livestream από την πρόσοψη του σπιτιού της αδερφής της. Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι μίλησε και με τη μητέρα του Diddy, Τζάνις Κομπς, η οποία της ζήτησε να «μην βλάψει τον γιο της».

Η δολοφονία του βασιλιά της ραπ Τούπακ

Η Ashley Parham ισχυρίζεται ότι ο Diddy της είπε ότι τη γλίτωσε από χειρότερα εγκλήματα, αναφερόμενος στη δολοφονία του Τούπακ, αλλά αυτό ενόχλησε έναν από τους άλλους άνδρες που ήταν μαζί του, ο οποίος τράβηξε όπλο.

Ο άνδρας σημάδεψε με το όπλο τον Diddy, απαιτώντας να επαναλάβει όσα είπε για τη δολοφονία του Τούπακ, μέχρι που η Parham προσπάθησε να αρπάξει το όπλο και αυτό εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Diddy έφυγε και η Parham τον κυνήγησε με ένα μαχαίρι, τον πρόλαβε και ο ράπερ την ικέτευε να μην τον σκοτώσει.

Η Parham «σήκωσε το μαχαίρι, σε έξαλλη κατάσταση με σκοπό να καρφώσει το μαχαίρι στην πλάτη του P. Diddy».

Ωστόσο έτρεξε προς την πόρτα αλλά ο Diddy βρέθηκε μπροστά της και εκείνη του χαράκωσε την κοιλιά για να φύγει. Η Parham ισχυρίστηκε ότι έτρεξε στους γείτονες για βοήθεια ενώ ο Diddy απομακρυνόταν με το αυτοκίνητό του.

Η Parham πήγε στον γιατρό τρεις ημέρες αργότερα, αλλά δεν πήγε στο νοσοκομείο παρά μόνο τρεις εβδομάδες μετά, επειδή τα τραύματά της εξακολουθούσαν να είναι επώδυνα. Η γυναίκα διηγήθηκε τι συνέβη και οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία.

Όμως, όταν ήρθε η ώρα να καταθέσει ισχυρίζεται πως φοβήθηκε να πει ότι βιάστηκε από τον Diddy επειδή θεωρούσε πως δεν θα την πίστευαν και δεν θα τη βοηθούσαν.

Έτσι έκανε την καταγγελία χωρίς να κατονομάσει τον ράπερ αφού φοβόταν πως θα την έβλαπτε. 

Στην αγωγή κατονομάζεται και η Kristina Khorram η οποία κατηγορείται για πρώτη φορά ότι βοήθησε τον P. Diddy. Επίσης στη μήνυση κατονομάζονται δύο βιαστές και ο Shane Pearce.

Tags
Back to top button