Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα ηχηρή παρέμβαση Β.Πούτιν: «Αυτό που συμβαίνει στη Δύση είναι παλαβό - Είναι ρατσισμός αλλά από την αντίθετη πλευρά»

Μια νέα παρέμβαση έκανε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν για να εκφράσει την αντίθεση του με τα όσα συμβαίνουν στη Δύση, καθώς τόνισε ότι αυτό που αποκαλείται «κουλτούρα της ακύρωσης» κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μία από τις χειρότερες μορφές ρατσισμού όλων των εποχών.

Ο Ρώσος πρόεδρος και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας από τους διεθνιστές αναφέρθηκε και στον ρατσισμό. 

«Η νέα κουλτούρα ακύρωσης οδηγεί σε αντίστροφη διάκριση. Είναι ρατσισμός αλλά από την αντίθετη πλευρά. Η έμφαση στα φυλετικά ζητήματα διχάζει τους ανθρώπους. Και εκείνοι που πράγματι ήθελαν να πολεμήσουν για τα πολιτικά δικαιώματα, ήθελαν να αφαιρέσουν τη διάκριση βάσει της φυλής ή του χρώματος. Ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είπε ότι ευχόταν ότι θα έρθει μία ημέρα που τα 4 παιδιά του θα ζούσαν σε μία χώρα όπου δεν θα κρίνονταν από το χρώμα του δέρματός τους, αλλά από τον χαρακτήρα τους», είπε ο Ρώσος πρόεδρος στο Φόρουμ συζητήσεων του Βαλντάι.

Και συνέχισε τονίζοντας: «Αυτή είναι η αληθινή αξία. Αλλά αυτό που βλέπουμε στη Δύση είναι το αντίστροφο. Στη Ρωσία η πλειοψηφία των πολιτών δεν νοιάζεται για το χρώμα του δέρματός σου ή αν έχουν απέναντι μία γυναίκα. Ο κάθε ένας από μας είναι ανθρώπινο άτομο.

Σε κάποια από τα μέρη της Δύσης, η συζήτηση για τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών έχει μετατραπεί σε κάτι εντελώς παλαβό».

Tags
Back to top button