Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Νέα έρευνα: Ο ύπνος και όχι το χρήμα φέρνει την ευτυχία

Ο καλός νυχτερινός ύπνος έχει θετικότερα αποτελέσματα ακόμα και από μια «σημαντική» αύξηση, όπως έδειξε νέα έρευνα στην Βρετανία. 


Χιλιάδες Βρετανοί υποβλήθηκαν σε τεστ και οι μετρήσεις έδειξαν πως στην πλειοψηφία τους αισθάνονταν καλύτερα όταν κοιμόντουσαν καλά.
Εκείνοι που δηλώνουν ικανοποιημένοι με την σεξουαλική τους ζωή, που νιώθουν ασφαλείς στη δουλειά τους και που ήταν συνδεδεμένοι με την κοινότητά τους, δηλώνουν επίσης πολύ ικανοποιημένοι από την ζωή τους.
Σύμφωνα με την έρευνα, ο μέσος Βρετανός πετυχαίνει σκορ 62 στα 100, σχετικά με το πόσο καλή θεωρεί την ζωή του, με εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας να αποτελούν το 20% του πληθυσμού και να… σκοράρουν από 72 έως και 92 στα 100!

Το εισόδημα, παραδόξως, δεν έχει παρά ελάχιστη επιρροή στο πώς νιώθουν οι άνθρωποι, αφού το 50% απάντησε πως μια αύξηση που πήρε στη δουλειά επηρέασε την ποιότητα ζωής μόλις κατά μισό βαθμό στην κλίμακα.

Αντίθετα, η ποιότητα του ύπνου μέτρησε κατά 3,8 βαθμούς, ειδικά σε εκείνους που «σκοράρουν» πιο ψηλά.

Tags
Back to top button