Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Νέα δημοσκόπηση-ανατροπή: Aνύπαρκτο το προβάδισμα Τ.Μπάιντεν έναντι του Ντόναλντ Τραμπ

Το προβάδισμα που κατείχε ο Τζο Μπάιντεν, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, έναντι του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει εξανεμιστεί πια και αυτό σε τέσσερις κρίσιμες πολιτείες, με τους δύο υποψηφίους να εμφανίζονται ισόπαλοι σε δύο άλλες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters/Ispos.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση που διενεργήθηκε νωρίτερα τον Σεπτέμβριο και δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα εμφανίζει τους Τ.Μπάιντεν και Ν.Τραμπ ισόπαλους στις πολιτείες Φλόριντα και Βόρεια Καρολίνα.

Ο Τ.Μπάιντεν μπορεί να παρουσιάζει προβάδισμα μίας μονάδας στην Αριζόνα, 3 μονάδων στην Πενσιλβάνια και 5 στο Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, αλλά όπως λένε έγκυροι πολιτικοί αναλυτές δεν πρόκειται για προβάδισμα αλλά για μια εικόνα του παρελθόντος στο εκλογικό σώμα που έχει ήδη μεταβληθεί αλλά δεν έχει ακόμη εμφανιστεί  στις δημοσκοπήσεις

Και οι έξι αυτές πολιτείες είναι καθοριστικότατης  σημασίας για τον νικητή των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, δεδομένου του αριθμού των κατοίκων τους και του ενδεχόμενου τελικά να τις κερδίσουν είτε οι Ρεπουμπλικάνοι είτε οι Δημοκρατικοί.

Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων σε εθνικό και πολιτειακό επίπεδο δείχνουν ότι οι εκλογές του 2020 ίσως να έχουν το ίδιο μικτό αποτέλεσμα με τις εκλογές του 2016, όταν οι Δημοκρατικοί κέρδισαν την πλειοψηφία των ψήφων αλλά οι Ρεπουμπλικάνοι τους περισσότερους εκλέκτορες και κατά συνέπεια τον Λευκό Οίκο.

Την ίδια ώρα το ποσοστό υπέρ Τραμπ στους λευκούς ψηφοφόρους είναι συντριπτικό.  Όταν ρωτήθηκαν ποιον στηρίζουν για πρόεδρο, το 50% δήλωσε τον Τραμπ και το 41% τον Μπάιντεν.

 

Tags
Back to top button