Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Νέα δημοσκοπική «σφαλιάρα» για την Μέρκελ – Σε ιστορικό χαμηλό ο κυβερνητικός συνασπισμός

Σε νέο ιστορικό χαμηλό υποχώρησε ο κυβερνητικός συνασπισμός της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Bild.

Πιο συγκεκριμένα, το CDU της Ανγκελα Μέρκελ και το «αδελφό» βαυαρικό κόμμα CSU έχασαν μία μονάδα μέσα σε μία εβδομάδα και είναι στο 29%. Το SPD από την άλλη- ο κυβερνητικός εταίρος- υποχώρησε δύο μονάδες, πέφτοντας στο 17%. Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές που είχαν γίνει πριν από ένα χρόνο, τα CDU/CSU συγκέντρωσαν 32,9% και το SPD 20,5%.

Ετσι, το αθροιστικό ποσοστό της συμπολίτευσης είναι 46%, το χαμηλότερο που έχει καταγράψει ποτέ μεγάλος συνασπισμός των συγκεκριμένων κομμάτων στις δημοσκοπήσεις της Emnid.

Το ποσοστό του ακροδεξιού, αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) παρέμεινε αμετάβλητο από την προηγούμενη εβδομάδα, στο 15%. Το ποσοστό του κόμματος Η Αριστερά (Die Linke) αυξήθηκε κατά μία εκατοστιαία μονάδα, στο 10%. Το ποσοστό των Πρασίνων παρέμεινε αμετάβλητο στο 14%, όπως και αυτό των φίλα προσκείμενων στον επιχειρηματικό κόσμο Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) στο 9%.

Tags
Back to top button