Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ναύπλιο- Ξεκίνησαν οι επετειακές εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

Οι εναρκτήριες εκδηλώσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον εορτασμό των διακοσίων ετών από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021) ξεκίνησαν στο Ναύπλιο, εν μέσω lock down , με συνδιοργανωτές, τον Δήμο Ναυπλιέων, την Διαρκή Ιερά Σύνοδο και την Μητρόπολη Αργολίδας, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021.


Σύμφωνα με τις Αργολικές Ειδήσεις, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία (κεκλεισμένων των θυρών) , λόγω του covid-19 ,προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου ,εκπροσωπώντας τον Μακαριωτάτο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ο οποίος δεν παραβρέθηκε λόγω της πανδημίας στην Ελλάδα. Στη θεία λειτουργία συμμετείχαν ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης και γραμματέας της Συνοδικής επιτροπής πολιτιστικής ταυτότητος Βαρθολομαίος Τριανταφυλλίδης -Αντωνίου, ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδας πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος καθώς και ο Ιεροδιάκονος Νικόλαος Μίχος. 
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε στον ιστορικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Ναύπλιο, το Μνημόσυνο του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννου Καποδίστρια και των μελών της Α’ Εθνοσυνελεύσεως της Επιδαύρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο. Στη συνέχεια έγινε η Πανηγυρική Ανάγνωση της Διακηρύξεως της Ανεξαρτησίας από την Α’ Εθνική Συνέλευση (Επίδαυρος 1-1-1822) από τον πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Αθανασόπουλο γενικό αρχιερατικό της Μητροπόλεως Αργολίδας.

Tags
Back to top button