Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ναυπάκτος: Καταγγελία πως ιερέας αρνήθηκε να κοινωνήσει παιδάκι

Ένας πατέρας, πήγε μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, τα παιδιά του να κοινωνήσουν. Όμως ο ιερέας του ναού, αρνήθηκε σε ένα  κοριτσάκι την θεία κοινωνία!

Ο λόγος της άρνησης, ήταν επειδή το κοριτσάκι είχε βαφτιστεί στην μονή της Σκάλας (Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρως Ναυπάκτου), με την οποία η Μητρόπολη Ναυπάκτου είναι σε χρόνια διαμάχη, η οποία έχει φτάσει σε αλλεπάλληλες δίκες.

Όταν ο ιερέας είπε στην μικρή πως δεν θα την κοινωνήσει, έβαλε τα κλάματα μέσα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένα πανδαιμόνιο, με τον πατέρα του μικρού κοριτσιού να ζητάει εξηγήσεις.

Την στάση του ιερέα, καταδίκασε και ο παππούς του κοριτσιού, ο οποίος αμέσως μόλις έμαθε για το περιστατικό, πήγε στο σπίτι του ιερέα, στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, του ανακοίνωσε πως την επόμενη Κυριακή θα το πάει ο ίδιος να κοινωνήσει αφήνοντας να εννοηθεί πως θα υπάρξουν αντιδράσεις…

Η τοπική κοινωνία ήδη έχει πάρει «φωτιά» για το ζήτημα, το οποίο σύντομα θα έχει προεκτάσεις..

Tags
Back to top button