Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΑΤΟ: Στο παλάτι της Μαδρίτης Μητσοτάκης-Μαρέβα

Ο Ελληνας πρωθυπουργός έφτασε στο παλάτι συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα-Γκραμπόφσκι, όπου τους υποδέχθηκαν ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίθια.

Στο δείπνο συμμετέχουν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν καθώς και οι άλλοι ηγέτες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας. Στο ίδιο τραπέζι θα βρίσκεται και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο οι πιθανότητες για ένα τετ α τετ είναι μηδαμινές μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου.

Σημειώνεται ότι η Σύνοδος του ΝΑΤΟ ξεκινά επισήμως αύριο, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, στις 11:00, με την τελετή υποδοχής των ηγετών από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg και τον πρωθυπουργό της Ισπανίας Pedro Sánchez. Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ θα βγάλουν την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία και στις 11:30 θα ξεκινήσει η Σύνοδος με παρέμβαση του προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy κατά την έναρξη. Στις 14:30 είναι προγραμματισμένο το γεύμα των ηγετών. Στις 16:00 η Σύνοδος των χωρών του ΝΑΤΟ θα διευρυνθεί με τη συμμετοχή Αυστραλίας, Γεωργίας, Ιαπωνίας, Κορέας, Ν. Ζηλανδίας, Σουηδίας, Φινλανδίας, προέδρων Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στις 20:00 αύριο θα είναι το άτυπο δείπνο ηγετών κρατών-μελών ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο θάνατος του Ηλία Μαυρομιχάλη στη μάχη των Στύρων

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

10:45 Τελετή Υπογραφής Επιστολής Δέσμευσης για το Ταμείο Καινοτομίας ΝΑΤΟ
11:00 Σύνοδος ηγετών
13:00 Γεύμα ηγετών
13:15 Δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg προς τον Τύπο.

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο του βασιλιά Φιλίππου της Ισπανίας:

Tags
Back to top button