Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Επιστήμες

NASA: Οι πιο πρόσφατες εικόνες του Δία από το διαστημόπλοιο «Juno»! (βίντεο)

Το διαστημικό σκάφος Juno της NASA ξεκίνησε το 2011, φτάνοντας στον Δία τον Ιούλιο του 2016 προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σειρά από 12 τροχιές γύρω από τον μεγαλύτερο πλανήτη του Ηλιακού Συστήματος. Η “διαδρομή” που επιλέχθηκε για αυτήν τη συγκεκριμένη αποστολή ήταν μια ευρεία πολική τροχιά, πολύ μακριά από τον Δία.

Όμως, κάθε 53 ημέρες, το Juno έφτανε στον Δία και “σκάναρε” από πάνω προς τα κάτω την επιφάνεια του πλανήτη, καταγράφοντας δεδομένα και τραβώντας φωτογραφίες για δύο ώρες. Το καλό για όλους εμάς είναι ότι ο Sean Doran συνένωσε τις εικόνες από την τελευταία διαμετακόμιση του Juno δημιουργώντας ένα υπέροχο βίντεο προκειμένου να δούμε πώς είναι ο εν λόγω πλανήτης.

Tags
Back to top button