Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

NASA και κορονοϊός - Ενεργοποίησε το "Έκτακτο σχέδιο Νο 3"

Το δικό της σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού ενεργοποίησε τον προηγούμενο μήνα η NAS, που περιλαμβάνει τέσσερις παραμέτρους: τον αριθμό των ανθρώπων που δουλεύουν με τηλεργασία, το επίπεδο πρόσβασης στις εγκαταστάσεις της και τον αριθμό των ταξιδιών που θα επιτρέπονται, όπως αναφέρει η Αθηνά Σούτζου στο eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «έκτακτο σχέδιο Νο 3» ενεργοποιήθηκε έπειτα από τη διάγνωση θετικών κρουσμάτων σε δύο διαστημικούς σταθμούς της. Εν αμφιβόλλω τίθεται η προγραμματισμένη για τις 9 Μαϊου επανδρωμένη αποστολή στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που θα εκτοξευτεί από το Καζακστάν. Ρωσικός πύραυλος Soyuz θα μεταφέρει τρία μέλη του πληρώματος, μεταξύ αυτών κι έναν της NASA. Όπως ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά και διασφαλίζονται ότι τηρούνται όλα τα προληπτικά μέτρα, ωστόσο εκπρόσωπος της NASA σχολίασε ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία της έρχεται με μια τέτοια κατάσταση».

Την Τετάρτη, η NASA ανακοίνωσε τα εγκαίνια μιας νέας διαδικτυακής πλατφόρμας και κάλεσε τους υπαλλήλους της να συνεισφέρουν με ιδέες για τους τρόπους που η Υπηρεσία θα μπορούσε να συνεισφέρει στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Στο πρόγραμμα «NASA @Work», οι υπάλληλοι μπορούν να συζητούν τυχόν λύσεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης και την συνεισφορά τους, και μάλιστα κατέληξαν σε τρεις τομείς που μπορούν να εμβαθύνουν, όπως ο ατομικός προστατευτικός εξοπλισμός, οι ανεμιστήρες, η πρόβλεψη εξάπλωσης και αντικτύπου του κορωνοϊού.

Σε αντίστοιχη πρωτοβουλία προχώρησε η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA) που σε συνεργασία με την ιταλική κυβέρνηση ζήτησε από εταιρίες στην Ευρώπη να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ώστε με τη χρήση των δυνατοτήτων που προσφέρει η ESA (δορυφόροι, τηλεπικοινωνίες, πόρους) να ενισχυθεί το σύστημα υγείας ή εκπαίδευσης στην Ιταλία. Οι εταιρίες με ελπιδοφόρες και βιώσιμες προτάσεις θα έχουν πρόσβαση σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς και πρόσβαση σε δυνατότητες δορυφόρων.

Tags
Back to top button