Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Ν.Αναστασιάδης: «Οι στιγμές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες - Ακολουθήστε τα μέτρα»

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε ότι πέραν των αποφάσεων για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, αναμένεται να επέλθει και οικονομική στήριξη για όσους πληγούν από τον κορωνοϊό.

«Οι στιγμές είναι κρίσιμες», πρόσθεσε ανάμεσα σε άλλα ο Πρόεδρος, για να επισημάνει: «Και θα γίνουν ακόμη κρισιμότερες εάν δεν επιδείξουμε το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που επιδείξαμε κατά την επιτυχή αντιμετώπιση του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Η όποια πρόοδος, η όποια άρση των περιοριστικών μέτρων, ή μια νέα οπισθοδρόμηση, εξαρτάται απόλυτα από την ατομική και συλλογική ευθύνη να τηρήσουμε με ευλάβεια τα πρωτόκολλα και τους υγειονομικούς κανόνες ασφαλείας που οι επιστήμονες μας συμβουλεύουν».

«Ζητώ την κατανόηση και υπομονή σας για αυτό και απευθύνω θερμή έκκληση προς όλους να σεβαστούμε τα όσα με θυσίες, πείσμα και αποφασιστικότητα έχουμε έως τώρα επιτύχει στις προσπάθειες καταπολέμησης της πανδημίας. Το αβέβαιο της επιθετικής συμπεριφοράς του ιού δεν επιτρέπει την όποια πλάνη και εφησυχασμό. Αναφέρω τα πιο πάνω απευθυνόμενος κυρίως στη μικρή μερίδα των συμπολιτών μας που με συμπεριφορές απειθαρχίας και χαλάρωσης επιδεικνύουν έλλειψη σεβασμού προς τους συνανθρώπους μας. Παράλληλα θέλω με έμφαση να τονίσω πως δεν πρόκειται να ανεχτούμε συμπεριφορές από επιχειρήσεις όπου παραγνωρίζοντας τα πρωτόκολλα ασφαλείας, το οικονομικό όφελος τίθεται πάνω από τις ανθρώπινες ζωές».

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος τόνισε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία πως με την κοινωνική ευαισθησία που ως λαός επανειλημμένα έχουμε επιδείξει θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτήν τη δοκιμασία. Σας εμπιστεύομαι, εμπιστεύομαι την ανθρωπιά σας και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας. Σας ευχαριστώ. Μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι».

Tags
Back to top button