Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κύπρος

Ν.Αναστασιάδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να μετατρέψει τα λόγια σε πράξεις»

Μετά το τέλος τηλεδιάσκεψης ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα και τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ξεκινήσει τις δράσεις και να αφήσει τα λόγια.

Σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, τη Γερμανίδα Καγκελάριο 'Αγκελα Μέρκελ, καθώς και ομάδα ευρωπαϊκών κρατών, αποτελούμενη από άλλες πέντε ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα την Εσθονία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, την Πολωνία και τη Σλοβενία συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Αναλυτικά:

«Συμμετείχα απόψε σε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, την Καγκελάριο Μέρκελ και ηγέτες των κρατών - μελών της ΕΕ.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να περάσει από τα λόγια στις πράξεις.

H σταθερή και συγκεκριμένη αποφασιστικότητα είναι απαραίτητη προκειμένου η Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες δραστηριότητές της στην κυπριακή ΑΟΖ και την ευρύτερη περιοχή».

Η τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε ως προπαρασκευαστική ενόψει της Συνόδου της 24ης και 25ης Σεπτεμβρίου με θέμα τις ενέργειες της Τουρκίας στη ΝΑ Μεσόγειο.

Tags
Back to top button