Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ναι» της κυβέρνησης στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής

Εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, δήλωσε ότι συμφωνεί να συσταθεί προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση του λεγόμενου «μπαζώματος» μετά το δυστύχημα των Τεμπών και την διερεύνηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών του υφυπουργού, Χρήστου Τριαντόπουλου.

«Εκ της τοποθετήσεώς σας αντιλαμβάνομαι ότι σύμφωνα με το πνεύμα της διατάξεως της εισαγγελέως Εφετών, που ζητεί να κινηθεί η ποινική δίωξη για το πλημμελλημματικού χαρακτήρα παράβαση καθήκοντος για τον κ. Τριαντόπουλο. Καταλαβαίνω ότι η πρότασή σας είναι σε αυτό το πλαίσιο και σας λέμε ότι ισχύουν όσα έχει πει ο πρωθυπουργός και προφανώς η διαδικασία θα κινηθεί διότι μας ενδιαφέρει ακριβώς το ίδιο με εσάς, ίσως και περισσότερο, να δούμε πραγματικά τι είναι εκείνο το οποίο έχει συμβεί ειδικά διότι αυτή η υπόθεση αφορά όλα τα θέματα των ενεργειών που έγιναν μετά την τραγωδία. Αυτό είναι λοιπόν το αντικείμενο, αυτό είναι το ενδιαφέρον κι αυτό αποτελεί και τη βασική μομφή που μας απευθύνετε στα πλαίσια της συγκαλύψεως, μας ενδιαφέρει σφοδρώς τι είναι εκείνο το οποίο θα προχωρήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Tags
Back to top button