Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ν. Τραμπ για Β. Κορέα: «Πάντα πρέπει να είναι κανείς ανήσυχος»

«Πάντα πρέπει να είναι κανείς ανήσυχος» ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου με τη Βόρεια Κορέα στο Ουισκόνσιν ο αμερικανός πρόεδρος.

Μόνο καθησυχαστικός δεν εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ όταν ρωτήθηκε για το πόσο ανήσυχοι πρέπει να είναι οι Αμερικανοί μετά την επιθετική ρητορική βορειοκορεατών αξιωματούχων.

«Δεν ξέρεις ακριβώς με ποιον έχεις να κάνεις. Είχα μια καλή συνάντηση με τον πρόεδρο της Κίνας και αυτή μου "είπε" πολλά και είδατε να συμβαίνουν πολλά. Έχουν μια αρκετά μεγάλη δύναμη, όχι ίσως μια τεράστια δύναμη αλλά μια καλή δύναμη σε σχέση με τη Βόρεια Κορέα. Θα δούμε τι θα συμβεί. Είναι μια περίεργη κατάσταση» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Δεν παρέλειψε, δε, να ρίξει τα καρφιά του για τη στάση των προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ απέναντι στη Βόρεια Κορέα λέγοντας ότι «τώρα εγώ βρίσκομαι σε μια θέση όπου αυτός (σ.σ. ο Κιμ Γιονγκ Ουν) έχει πυρηνικά και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό».

«Ας ελπίσουμε ότι θέλει την ειρήνη και εμείς το θέλουμε αυτό και αυτός είναι ο τελικός σκοπός μας, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί» κατέληξε ο Τραμπ.

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν λίγες ώρες μετά την εμπρηστική δήλωση του πρεσβευτή της Βόρειας Κορέας στα Ηνωμένα Έθνη, ο οποίος έκανε λόγο για θερμοπυρηνικό πόλεμο που μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή. «Οι αμερικανικές πράξεις μπορεί να οδηγήσουν σε πυρηνικό πόλεμο», δήλωσε ο Κιμ Ιν Ριόνγκ κατηγορώντας την κυβέρνηση της Ουάσινγκτον για κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των δύο χωρών.

Tags
Back to top button