Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Μύκονος: Στην Ελλάδα της κρίσης ψήνουν αρνιά στην άμμο της Ψαρού με μενού ... 90 ευρώ

Η Κυριακή του Πάσχα επιβάλει ψήσιμο του οβελία, τσούγκρισμα αβγών και γλέντι με χορό. Από την παράδοση αυτή δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση η Μύκονος αν και το συγκεκριμένο έθιμο - θα μπορούσε κάποιος να πει - ίσως να μην ταιριάζει με την αισθητική του νησιού.

Εντούτοις ως καλό «χωνευτήρι» το «νησί των ανέμων» μπορεί να αφομοιώσει τα πάντα και ειδικά όταν μιλάμε για την Ψαρού, την παραλία των επωνύμων.

Έτσι στην παραλία που το καλοκαίρι σφύζει από ξαπλώστρες που φτάνουν μέχρι την ακροθαλασσιά, σήμερα δεσπόζουν οι λάκκοι με τα κάρβουνα για τα αρνιά που θα απολαύσουν οι πελάτες του Nammos.

Επειδή, όμως, η Ψαρού παραμένει Ψαρού και το Nammos παραμένει Nammos, το μενού δεν θα μπορούσε παρά να κοστίζει 90 ευρώ. Τι θα απολαύσουν οι πελάτες του διάσημου εστιατορίου; Για πρώτο πιάτο κολοκυθάκια τηγανητά και κοκορέτσι ενώ το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει κριθαράκι γιουβέτσι με μάγουλα από μοσχάρι γάλακτος πλαισιωμένο με αρνί στη σούβλα. Για επιδόρπιο, τέλος, το μενού έχει μπουφέ γλυκών.

Αυτό που δεν έχει το μενού είναι η σαμπάνια, η οποία πιθανότατα θα «πρωταγωνιστήσει» για άλλη μια φορά στο γλέντι που αναμένεται να ακολουθήσει.

Tags
Back to top button