Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπλακ άουτ στην Εύβοια - Χωρίς ρεύμα 8 χωριά

Χωρίς ρεύμα έμειναν για αρκετή ώρα το βράδυ χωριά στη Βόρεια Εύβοια.

Συγκεκριμένα η διακοπή ρεύματος βύθισε στο σκοτάδι οκτώ χωριά του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Πρόκειται για τα χωριά Στροφυλιά, Αγία Άννα Αχλαδι, Κοτσικιά Κερασιά, Αμέλαντες, Παπάδες, παραλία Αγίας Άννας, παραλία του Αχλαδίου, Κεράμεια, παραλία Λουτρό και σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Ελυμνίων.

Όπως είπε στο ο δήμαρχος Γιώργος Τααπουρνιώτης, αφήνοντας αιχμές για τη ΔΕΗ: «όλη η γραμμή είναι εκτός. Δυστυχώς οι αντιδήμαρχοι Άγγελος Κωνσταντινάκης και Δημήτρης Σκοπελίτης ψάχνουν να δουν που είναι το πρόβλημα. Αυτά είναι τα καλά των συγχωνεύσεων, μέχρι τώρα δεν έχει έρθει κανένα συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ. Τώρα έρχεται όπως μας ενημέρωσαν»

Tags
Back to top button