Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπαλί: Άνδρας απελάθηκε γιατί έκανε διαδικτυακά μαθήματα «οργασμικής γιόγκας»

Πίσω στον Καναδά επιστρέφει ο Κρίστοφερ Κάιλ Μάρτιν μετά την αναστάτωση που προκάλεσαν τα διαδικτυακά μαθήματα «οργασμικής» γιόγκας που αποφάσισε να κάνει στο Μπαλί. Οι αρχές της Ινδονησίας έκριναν ότι δεν σεβάστηκε τις τοπικές παραδόσεις και αξίες και αποφάσισαν την απέλαση του. 

Ο Κρίστοφερ Κάιλ Μάρτιν έκανε διαδικτυακά μαθήματα «Ταντρικού Ολόσωμου Οργασμού» έναντι 20 ευρώ και είχαν γίνει viral στα social media. Τα μαθήματα «οργασμικής» γιόγκας έγιναν γνωστά και σε κάποιες συντηρητικές ομάδες πολιτών, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις. 

«Αυτή η δραστηριότητα πιθανόν να καταστρέψει την φήμη της Ινδονησίας και του Μπαλί ως τουριστικών προορισμών και είναι ασεβής απέναντι στα έθιμα του Μπαλί», δήλωσε την Κυριακή (9/5) ο κυβερνήτης του Μπαλί σε ενημέρωση του Τύπου όπου εμφανίστηκε ο Μάρτιν να κάθεται δίπλα σε αξιωματικούς της υπηρεσίας μετανάστευσης. «Αν θέλεις να επιστρέψεις εδώ θα πρέπει να σέβεσαι τα έθιμα του Μπαλί», τού είπε ο κυβερνήτης.

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Μπαλί επιβεβαίωσε ότι ο Μάρτιν, ο οποίος μετέβη τον Απρίλιο στην Ινδονησία με τουριστική βίζα, απελάθηκε επειδή δεν σεβάστηκε τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του Μπαλί.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία, ο Μάρτιν υποστήριξε ότι τα μαθήματα γιόγκα δεν θα περιελάμβαναν κάποια σεξουαλική δραστηριότητα και θα επικεντρώνονταν κυρίως σε τεχνικές αναπνοών. Μετά την κατακραυγή ματαιώθηκαν τα μαθήματα.

Το Μπαλί, ένα νησί του οποίου οι περισσότεροι κάτοικοι είναι ινδουιστές, έχει απελάσει δεκάδες ξένους επειδή δεν σεβάστηκαν ιερές τοποθεσίες ή επειδή παραβίασαν τους περιορισμούς κατά του κορωνοϊού.

Tags
Back to top button