Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Μπάιντεν, Τζόνσον και Αυστραλός πρωθυπουργός θα κάνουν απόψε κοινή δήλωση για «θέμα εθνικής ασφαλείας»

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την αιφνίδια ενημέρωση ότι οι ηγέτες ΗΠΑ, Βρετανίας και Αυστραλίας θα κάνουν απόψε τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) κοινή δήλωση.

Ο Λευκός Οίκος και η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσαν απόψε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον και ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον θα προβούν σε μια κοινή ανακοίνωση, στις 17.00 ώρα Ουάσινγκτον (24.00 ώρα Ελλάδας).

Από το γραφείο του Τζόνσον σημειώνουν η ανακοίνωση θα αφορά ένα ζήτημα στρατηγικής εθνικής ασφάλειας.

Αμυντική συμφωνία ασφαλείας


Σύμφωνα με την Evening Standard, οι τρεις ηγέτες αναμένεται να ανακοινώσουν συμφωνία ασφαλείας που θα τους επιτρέπει να μοιράζονται στρατιωτική τεχνολογία και πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών. Η κίνηση αυτή θεωρείται μια προσπάθεια να αποτελέσουν αντίβαρο στην ολοένα και αυξανόμενη επιρροή και ισχύ της Κίνας.

 

Tags
Back to top button